DESIGNS

a picture is worth a thousand words

Ik kan vertellen wat ik de afgelopen tijd heb gedaan, maar ik laat het veel liever zien! Hieronder vind je een greep uit mijn eerdere ontwerpen voor bedrijven, verenigingen en vrienden. Ik ontwerp van alles; van logo’s tot posters, van stempelkaarten tot vlaggen. Altijd in overleg, tot we beiden tevreden zijn met het resultaat.

MB HOUTBOUW

Dit aannemersbedrijf had een nieuwe website nodig, en wilde graag de online zichtbaarheid verhogen middels social media. Inmiddels krijgen ze veel reactie op de site en socials! Bezoek ook http://www.mbhoutbouw.nl voor een beeld van het webdesign.

Night University

Een jaarlijks event op de campus van Tilburg University, waarvoor ontwerpen nodig zijn in de aanloop er naartoe en op de dag zelf. Van online marketing tot stempelkaarten, de ontwerpen kwamen uit dezelfde koker. Zie ook de social media:

Flow

Alles moet bij elkaar passen: van je visitekaartje tot de vlaggen aan de muur. Dat is de basis van een goede huisstijl. Voor Studievereniging Flow heb ik veel ontwerpen kunnen realiseren voor promotiedoeleinden, zoals banners, flyers, vlaggen, kortingskaarten en meer.

persoonlijk

Heb je een logo nodig, wil je je CV een boost geven, of verdient je vader een zelfgemaakte kaart? Ik help mijn vrienden en familie graag met hun ontwerp-behoeftes.

Musicall spijkenisse

De musicalproductie promoten, dat is stap één. Helaas is de voorstelling in juni niet doorgegaan, maar de poster is vol trots gepresenteerd. De stichting zelf promoten, is stap twee. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan op Koningsdag, waarbij flyers uitgedeeld worden.

Advertentie